babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Szájhigiénia a kezdetektől (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Már a terhesség alatt elkezdődik a még meg sem született baba fogápolása. Hiszen a gyermek fogai már az anyaméhben fejlődnek. Ezért az alapos szájhigiénia, a rendszeres szájápolás és a helyes táplálkozás már a kezdetektől nagyon fontos.

 A baba születését követően még nagyobb hangsúly kapnak ezek a területek. Ahhoz, hogy a szájápolás napi rutinná váljon, nagyon korán el kell kezdeni. A szülők és a babák a MAM szájápoló termékekkel könnyedén kialakíthatják a korai szájápoló rutint és a fogápolást élménnyé varázsolhatják.

 

Csecsemőkorban még nincs szükség fogkefére, de mindenképpen ügyelni kell a baba szájüregének és ínyének tisztítására. Amíg nem bújtak ki az első fogak, egy nedves ruha, vagy a kifejezetten erre a célra kialakított MAM Oral Care szájápoló nyuszi különleges mikroszálas rostjaival óvatosan tisztítja a baba szájüregét és eltávolítja a baktériumokat. Tökéletes az első fogacskák tisztításához, vagy az érzékeny fogíny masszírozásához. A száj hátsó területei is könnyedén elérhetők vele.

 

A fogorvosokkal kifejlesztett MAM termékek lépésről lépésre szoktatják hozzá a babákat a rendszeres szájápoláshoz. A trendi színek és formák felkeltik a babák érdeklődését és vidám élménnyé teszik a fogmosást. A MAM Massaging Brush masszázs fogkefe különböző masszírozó felületei kellemes érzést nyújtanak a babának a fogzás idején és még az első fogak tisztításához is ideális. A MAM Training Brush tanuló fogkefe segít megtanulni a fogmosás alapjait, a helyes mozdulatokat. Legömbölyített sörtével ideális a baba fogának ápolására, és a hosszú nyél segít a közös fogmosás gyakorlásában.   

A MAM First Brush a baba első igazi fogkeféje, amely segít rögzíteni az életre szóló fogápolási szokásokat, biztonságos megoldás a babák önálló fogmosási készségeinek fejlődéséhez.  https://www.youtube.com/watch?v=qq-ngcYJdmI

 

TUDTAD? A MAM Brushy fogmosásról szóló ingyenes applikációja érdekessé és szórakoztatóvá teszi a fogmosást a baba számára a vidám történet és a zenés játék segítségével. Keresd a Google Áruházban vagy az Apple Store-ban!

Ha szeretnél többet megtudni a MAM termékekről, akkor látogass el a www.mambaby.com/hu honlapra.

 

Szeretnél további szakértői tippeket, tanácsokat a baba életkorának megfelelően? Regisztrálj a honlapon a MAM Club programba és 20% kedvezményben részesülsz, mellyel olcsóbban juthatsz hozzá a termékekhez.

 

 

Ajánló

Bébiszitter, nagymama, szomszéd néni?
Keltsük életre az érzéseket!
Táplálkozás, mozgás, összhang.

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Csak egy dolgod van az életben: azt csinálni, amiben hiszel. Ha erre képes vagy, kitartóan, határozottan, nem feladva, akkor nem lesz gond. (...) Akinek menni kell és megy, az nem néz oldalra, csak az utat figyeli, mert megtanulta, hogy csak az számít.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!